pühapäev, 26. aprill 2020

Koduõpe 27.-30. aprill

Vaheaeg on läbi saamas ja algamas on viimane õppeperiood enne suvevaheaega. Reedel on kevadpüha, seega on teil kodus õppimisest vaba päev.

Enamus teist on saatnud mulle pildi 4. raamatu (A. Lindgren) kokkuvõttest lugemispäevikus, aitäh! Kuid kahjuks ei ole seda kõik teinud, seega, ootan veel sellel nädalal raamatu kokkuvõttest pilti veel kuuelt õpilaselt. Saada kokkuvõttest pilt hiljemalt neljapäevaks!

Tänan ka kõiki tublisid õpilasi, kes on mulle iga nädal saatnud nädalapäevikust pilte. Minuni on jõudnud 14 nädalapäevikut. Teie tegemisi on väga tore lugeda, sest nüüd ei ole enam nädalapäeviku teemaks olnud koolipäev, vaid hoopiski teie toimetamised kodus. Need lapsed, kes on esitanud mulle oma nädalapäevikud, kirjutavad viimaseks sissekandeks 27. aprilli kuni 3. mai tegemised. Ootan selle nädala sissekandest pilti e-mailile nelehelen.piho@reg.ee ja siis võid oma nädalapäeviku panna sahtlisse järgmist õppeaastat ootama. Kindlasti jäta oma nädalapäevik alles, sest 4. klassis me jätkame selle pidamist. Kes ei ole mulle aga oma nädalapäevikut saatnud, siis ootan Sinu nädalapäevikuid selle nädala jooksul! Kui minuni ei jõua nädalapäevikud, siis tuleb kirjutada Sul ka maikuus sissekandeid.

Nädala õppetöö 27.-30. aprill: 
Me lõpetame matemaatikas teema arvud kümne tuhandeni ja kolmapäeval vahetub epohh eesti keeleks.

Esmaspäev, 27. aprill
Matemaatika -  Kirjalik lahutamine. Täida tv lk 64-65.
Inglise keel - õpik lk 58/harjutus 1. Tõlgi sõnad kirjalikult vihikusse ja õpi selgeks. Tv lk 38-39/harjutused 5,6 ja 8. Täida lüngad näidete eeskujul. Saada õpetaja e-mailile lea.viisu@gmail.com tv lk 39/8 vastused või pilt.

Teisipäev, 28. aprill
Matemaatika - tee vihikusse kirjalikult ülesanne 406 õpikust lk 122. Arvuta kirjalikult. Tuleta meelde, et paarisarvud on arvud, mille üheliste number on 2, 4, 6, 8 või 0. Paaritu arv on arv, mis ei jagu kahega, seega paaritud arvud on on arvud, mille üheliste number on 1, 3, 5, 7 või 9. Tee ülesandest pilt ja saada minu e-mailile nelehelen.piho@reg.ee
Loodusõpetus - ilmakaared. Loe õpikust lk 32-33 ja vasta vihikusse kirjalikult küsimustele lk 33. Jäta meelde põhi- ja vaheilmakaared.

Kolmapäev, 29. aprill
Eesti keel - tuletame meelde i ja j märkimise kirjas. Korda üle i ja j reeglid õpikust lk 79. Täida oranžist õigekirja töövihikust lk 23-24.

Neljapäev, 30. aprill 
Eesti keel - täida oranžist õigekirja töövihikust lk 25/47, 48, 49 ja lk 26/50.
Harjutustund (matemaatika) - Kirjalik liitmine. Täida tv lk 66. Harjutustundides alustame ka kordamisega. Loe õpikust lk 123-124 (Tean ja oskan) arvude ja nende koostise ning võrdlemise ja järjestamise kohta. Tee suuliselt ülesanded 407-414 õpikust!
Kehaline kasvatus - selle nädala ülesandeks on aktiivne vahetund. Vaata videot:



Soovin Sulle pikka kevadist nädalavahetust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.