neljapäev, 2. aprill 2020

Kaval Ants

Hea 3.-5. klassi õpilane! 


Ootame Sind teaduskooli uuele veebipõhisele matemaatikavõistlusele „Kaval-Ants“.
Võistlus toimub kolmes voorus. Igas voorus antakse Sulle lahendada 10 ülesannet. Paremusjärjestus tuuakse eraldi välja iga vooru arvestuses ja kokkuvõttes. Võistluse formaat lubab Sul liituda võistlusega mistahes voorust või osaleda vaid mõnes voorus. Anname välja 10 auhinda: viiele parimale kolme vooru kokkuvõttes, lisaks loosime kõigi osalejate vahel välja viis lisaauhinda! Võitjatega võtame ühendust e-posti teel.
I voor – toimub 30. märtsist 5. aprillini
II voor – toimub 6.-12. aprillini
III voor – toimub 13.-19. aprillini
Viktoriin viiakse läbi veebikeskkonnas viktoriinid.ee. Viktoriinist saab osa võtta internetiühendusega arvuti, nutitelefoni või tahvelarvuti vahendusel. Igas voorus saab õpilane osaleda vaid üks kord. Viktoriini alustamisel teeb õpilane endale viktoriinid.ee keskkonda kasutaja (palume sisestada eesnimi, perekonnanimi, klass, kool, e-posti aadress (isikliku e-posti aadressi puudumise korral palume sisestada lapsevanema oma)). Osalev õpilane vastutab, et tema poolt enda kohta esitatud andmed on õiged ja korrektsed.

Võistlemisest

Võistlus on avatud kogu nädala (I voorus 30. märtsist 5. aprillini). Selle ajavahemiku jooksul saavad võistlejad korduvalt oma pooleliolevaid ülesandeid täiendada. Vastusekasti saavad õpilased kirjutada üksnes numbreid.
Oluline on, et võistleja ei vajutaks "Lõpeta võistlemine " nuppu enne, kui ta on ülesannetega tõepoolest lõpetanud ja kõik vastused üle kontrollinud. "Lõpeta võistlemine" nupule vajutades võistlus sulgub ja võistleja ei saa enam käimasolevas voorus ülesandeid lahendada.
Viktoriinist osavõtt on tasuta!
Pärast iga vooru näevad õpilased viktoriinide keskkonnas oma tulemusi.
Õpetajatele avaldame tulemusi koolide kaupa nende kirjaliku sooviavalduse põhjal (kelli.hanschmidt@ut.ee).
viktoriinid.ee lehel sisse logides kuvatakse õpilasele kõik võistlused, millest ta on seni osa võtnud. Võistlusele vajutades avaneb tagasiside vaade, kus õpilane näeb iga ülesande kohta saadud punkte, enda pakutud vastust ja ka õiget vastust.
Lisainfo:
Sisulised küsimused: Maksim Ivanov (matemaatikaõppe peaspetsialist), maksim.ivanov@ut.ee
Tehnilised küsimused: Kelli Hanschmidt (õppetegevuse peaspetsialist), kelli.hanschmidt@ut.ee, 529 8272


Kui Sa otsustad osaleda, anna mulle ka teada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.