pühapäev, 12. aprill 2020

Koduõpe 13.-17. aprill

Hea laps!

Jäänud on veel viimane nädal enne kevadist vaheaega. Minuni on jõudnud paljude laste lugemis- ja nädalapäevikud, nii tore! Kõik, kes on saatnud, on saanud ka tagasisidet minu käest. Täida oma nädalapäevikut ikka edasi. Kes veel ei ole saatnud mulle just lugemispäevikut Astrid Lindgreni raamatu kohta, siis palun tee seda selle nädala lõpuks, et vaheajal puhata. Kui jääd hätta, palu ema-isa abi! Saatmiseks sobivad kõik kanalid: Facebooki messenger, sõnum, e-mail. Kui Sinul endal ei ole veel oma e-maili, siis las ema või isa saadab enda e-maili pealt mulle, aadress ikka sama: nelehelen.piho@reg.ee. Selle nädala lõpuks ootan teilt ka pilte. Saada mulle foto kuidas on möödunud Sinu koduõppe aeg ehk mida põnevat oled Sa teinud. Fotol võib olla kas mõni Sinu kodutöö, meisterdamine, jalutuskäigud või hoopiski uued ja põnevad hobid. Nädala lõpus teen fotodest postituse ja saate vaadata, mida põnevat on klassikaaslased kodus olles teinud.

Nädala õppetöö 13.-17. aprill: 
Jätkame arvudega kümne tuhandeni. Selle nädala keskel hakkame arve kümne tuhandeni kirjalikult liitma ja lahutama. Sulle tulevad selle kohta ka juhised, seetõttu palun vaata kindlasti blogi kolmapäeva ja neljapäeva hommikul! Pärast vaheaega näpistame paar tundi veel, et teema lõpetada.

Esmaspäev, 13. aprill
Matemaatika - Täida tv lk 54/126, 129 ja lk 55/131, 132.  Ülesandes 132 teed ainult arvutamise osa! Enne kui asud ülesandeid tegema, loe ja tuleta meelde:
Arvud koosnevad järkudest: ühelised, kümnelised, sajalised, tuhandelised jne. Arvu järk näitab, mitu ühelist on arvu selles järgus. Arvu järgu mõõduks on järguühik. Järguühikud on 1, 10, 100, 1000 jne.
Inglise keel -  tv lk 36–37 h 1-3 tegusõna kestvas olevikus, tegevus toimub praegu (kestab). Kestva tegevuse väljendamisel kasutame abitegusõnu am/ is/ are ja lisame põhitegusõnale lõpu –ing (vt õp lk 57 ja 59 rohelised tahvlid).
Kunstiõpetus - õpetaja Gitta tervitab 3. klassi! Ta saadab inspiratsiooniks teile kaks tööd, mida soovi korral võib kodus joonistada/maalida.


Teisipäev, 14. aprill
Matemaatika - Täida tv lk 56-57. Ülesandes 133 saad värvid ise valida. Ülesannet 134 tegema ei pea, kuid kes soovib nuputada, siis see proovigu! Ülesandes 135 pead teisendama. Tuleta meelde, et lühend t tähistas massiühikut tonni!
Abiks Sulle:
1 kg=1000 g
1 t=1000 kg
1 euro= 100 senti
Loodusõpetus loe õpikust lk 26-27 energia kohta ja vasta kirjalikult vihikusse küsimustele lk 27. 

Kolmapäev, 15. aprill
Matemaatika - kirjalik liitmine. Koos teisipäevaste kontrollvastustega tuleb kirjaliku liitmise kohta postitus kolmapäeva hommikul. Õpik lk 115 lugeda, loetu põhjal suuliselt harjutus 381. Täida tv lk 58-59. Ülesande 137 tegemisel vaata oma päeviku tagakaant, kus on riigilipud. Otsi välja, mis riigi lippudega on seal ülesandes tegu!

Neljapäev, 16. aprill
Matemaatika + harjutustund - kirjalik lahutamine. Koos kolmapäevaste kontrollvastustega tuleb kirjaliku lahutamise kohta postitus neljapäeva hommikul. Õpik lk 118 lugeda, loetu põhjal suuliselt harjutus 392. Täida tv lk 61-62. Harjutustunniks täida tv lk 60.
Kehaline kasvatus - bowling ja rütmiharjutus. Tee kaasa!
Reede, 17. aprill
Matemaatika - Täida tv lk 63. Seejärel vaheajale!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.