teisipäev, 31. oktoober 2017

Täna oli meil viis tundi ja seda oli selgelt päeva lõpuks näha. Lapsed olid väsinud :)

Eesti keeles õppisime häälikut ja tähte V. Saime üllatavalt palju sõnu V-tähega! Pidime valima, milliseid sõnu me joonistusvihikusse kirjutame. Täna mängisime ka vahvat sõnamängu, mis lastele väga meeldis. Homme jätkame mänguga ja jagame end väiksemateks rühmadeks, et kõik saaksid mõne sõna välja mõelda. Homseks jäi kodus lugeda aabitsast lk 56-57 ja teha töövihikust lk 34-35. NB! Lk 35 esimene ülesanne eeldab, et oled aabitsateksti enne läbi lugenud! Tuletan meelde, et õppimiseks ei pea postitust ootama - lastel on õppimised ka päevikus kirjas. Teinekord juhtub, et mitu koosolekut jooksevad äkki jutti ja õpetaja jõuab oluliselt hiljem koju arvuti taha.

Kehalises kasvatuses koos õpetaja Lembega läbisime täna takistusrada. Tööõpetuses õpetaja Moonikaga lõpetasime oma viimaseid töid ja kontrollisime, kas kõigil lastel on vajalikud tööd tehtud. Üsna mitmel lapsel on tegemata lõngast uss. Väärtuskasvatuses õpetaja Merike jutustas meile loo kahest koerast ja peeglist... uurige lastelt, milles lugu seisnes!

Lisaks veel infot:
Rakvere Lilleküla ja Rakvere Kukeküla rühmalaager!
17.-19. november toimub Viru maleva staabis, aadressil Rakvere Pikk 15, kodutütarde ja noorte kotkaste rühmalaager. Registreerumine lõpeb 6. novembril ning poistest on oodatud eelkõige need, kes jäid seekord sügislaagrist ilma. Kuna kohti on piiratud hulk (15 kohta poistele ja 15 kohta tüdrukutele), siis kes jõuab esimesena registreeruda, see ka laagrisse pääseb. Selgituseks olgu öeldud, et poisse on nimekirjas 32! Need, kes laagrisse jõuavad registreeruda, saavad lapsevanema e-postile nii lapsevanema teatise, kohustusliku varustuse nimekirja, kui ka päevakava.
Laagrisse on planeeritud riviõpe, meditsiiniõpe, järgukatseteks valmistumine ja maastikul orienteerumine.
Link registreerumiseks: https://goo.gl/forms/84XbzgY9XX38o93Y2

Rohkem infot: Marju Andola-Käher. marju@reg.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.