teisipäev, 17. oktoober 2017

Täna jätkasime matemaatikas tekstülesannetega. Vormistamine tuli palju paremini väja. Kui eile oli vihikust näha kiirustamist, siis tänane töö tuli palju kaunim. Samuti tegime veel peastarvutamist. Homme jätkame samal lainel. Homseks jäi kodus teha tööraamatust lk 40-41.

Kolmanda tunni ajal olime saalis ja vaatasime kuidas Rakvere Gümnaasiumi 8nda klassi lapsed meile rahvatantsu tantsisid. Tähistasime koos juba ette hõimupäeva! Etteaste lõppes ühistantsuga, kus kutsuti ka meie kooli lapsi tantsima. Meie klassist läksid julgelt tantsima Alexandra ja Breanna!

Käsitöös õpetaja Moonikaga hakkasime meisterdama porgandit. Pidime ise õmblema porgandi kokku ja nõela ning niidiga toimetamine oli paras ülesanne. Neljapäeval teeme oma porgandid valmis ja siis saame need koju viia.

Klassijuhatajatund möödus täna loodusõpetust tehes. Rääkisime veel üle seened ja linnud. Alusustasime ka teemaga tööriistad. Järgmiseks loodusõpetuse tunniks jäi kodus teha tööraamatust lk 14-15. Vaadake kodus üle ka tööraamatust lk 16. Tunnis rääkisime selle ülesande läbi ja kiiremad jõudsid ka parandused teha. Loodan, et kõik said oma tööraamatus parandused tehtud, aga et olla kindel, siis vaadake üle. Kiidan kõiki, kes kodus lõikasid selleks ülesandeks vajalikud pildid välja!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.