reede, 6. oktoober 2017

Taas üks nädal läbi

Hommik algas õpetajate päeva meenutustega. Päev oli ilmselt vabam ja lihtsam kui muidu. See kandus sujuvalt üle ka tänasesse päeva, kus juttu jätkus kauemaks ning mobiiltelefonidega taheti jubedalt mängida. Täna oli aga tavaline koolipäev ja pidin meelde tuletama, et meie majas lapsed mobiiltelefonidega ei mängi.

Täna õppisime matemaatikas ruutu ja kuupi. Samuti mõtisklesime, mida on maailmas neli. Saime päris mitu asja, mida on neli - ilmakaared, ruumis on neli nurka, meie aastaajad ja loomadel on neli jalga näiteks. Tund möödus välgukiirusel. Kunstis õpetaja Gittaga maalisime täna laternate jaoks oranži põhja, millest hiljem voldime ilusad laternad. Iga töö tuli oma nägu. Kehalise tunni asemel tegime klassis suuremat sorti koristamise, sest õpetajate päevast jäi meil klass väga segamini! Meeskonnatöö viis sihile ja päeva lõpuks oli klass taas kenasti korras ja puhas.

Esmaspäevaks õppida ei jäänud. Nautige nädalavahetust! Kuid esmaspäeval kooli tulles kindlasti soojad riided selga! Meie maja lapsed on vahetundide ajal õues, kuid sellel nädalal nii mõnigi tahtis ainult klassis olla. Vahetunnil tuleb aga värskes õhus pead tuulutada!

Tegin täna ka kolm klõpsu meie maalimistunnist, näete ise, kui ametis nad on :)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.