kolmapäev, 18. oktoober 2017

Täna matemaatikas oli meil teemaks number 12. Kirjutasime vihikusse kuidas saada number 12. Kordasime mõisteid "võrra vähem" ja "võrra rohkem". Terve tund möödus meil toimekalt ja kiiresti. Tegime palju arvutusülesandeid nii vihikusse kui tahvlile. Kolmanda tekstülesandeni me täna ei jõudnudki, teeme homme suuliselt läbi. Tunni lõpus tegime ka peastarvutamist, mis läks peaaegu kõigil hästi! Homseks jäi kodus teha tööraamatust lk 42 ja 43/harjutused 9,10. Õpetaja Lena käis täna meie tundi ka vaatamas, et kuidas meil siis läheb. Ja meil tegelikult läheb hästi! Oleme nupukad, kiired ja pigem rõõmsad. Vahest ka liiga jutukad ja ülemeelikud.

Kunstis õpetaja Gittaga voltisime edasi oma laternaid ja kuna kehalise kasvatuse asemel oli meil täna kappide ja sahtlite koristamine, siis jäi meil aega üle ja saime kõik laternad valmis! Sellised nad siis tulid:


Sahtlite ja kappide koristamine ning laternate voltimine toimus meil gruppides. Kui ühed voltisid laternaid, siis teised koristasid sahtleid ja kolmandad olid tädi Maiega kappe koristamas. Tunni lõpuks sai kõik tehtud, aga paljudest õpilastest läksid mööda korraldused mida teha kui kõik kolm ülesannet valmis. Tunni lõpetamine võttis üsna kaua aega. Kontrollisin pärast kapid ka üle, osadel jäi veel kappidesse kraami. Palun allesjäänud kraam siis homme koju viia. Kappi jäävad ainult sisejalanõud!

Õpetaja Merikese meisterdamisring on meie laste seas väga populaarne. Jagan ka teiega, mida lapsed meisterdanud juba on. Täna lisandusid meie kogusse siilipoisid :)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.