neljapäev, 19. oktoober 2017

Matemaatikas õppisime täna mõisteid "on suurem kui", "on väiksem kui" ja "on võrdne", teemaks võrdlemine. Lapsed teadsid väga hästi, et näiteks number kaks on suurem kui number üks, aga märkidega oli lugu keerulisem. Nad tahtsid ikka võrdusi paremat poolt lugeda (näiteks 3<4 kolm on väiksem kui neli, siis lapsed tahtsid lugeda 4>3 neli on suurem kui kolm), seega tegime tahvlile palju võrdusi ja lugesime neid koos, et jääks meelde millisest otsast me lugemist alustame. Tunnis alustasime ka tööraamatuga, kodus jäi lõpetada tööraamatust lk 37 ja teha lisaks lk 43/11.

Käsitöös lõpetasime porgandite meisterdamine ja need tulid väga vahvad!

 
Ülejäänud päev möödus lauldes ja harjutades homseks kuupeoks!

Tihti on hommikul lastega vesteldes juttu, et lapsed meisterdavad kodus palju ise - kes joonistas klassipildi, kes tegi ise raamatu jne. Andke laste tehtud tööd kooli meile näitamiseks ka kaasa. Äkki mõni klassikaaslane saab inspiratsiooni ja õhtuteks tegevust. Paneme tehtud tööd klassi ülesse näituseks üheks päevaks.

Täna sain üllatuse osaliseks! Rebeka meisterdas emaga õpetajale roosast kvartsist käevõru. See on nii õrn, kaunis ja naiselik! Tänan Sind, kallis laps! (ja emale ka suured tänusõnad!) :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.