esmaspäev, 16. oktoober 2017

Seitmes nädal

Viimane nädal enne vaheaega!

Täna, esmaspäeval, matemaatikas oli teemaks number 10 ja tekstülesanded. Tegime ka peastarvutamist kasutades mõisteid "võrra vähem" ja "võrra rohkem". Õppisime kuidas vormistada tekstülesannet vihikusse - kuidas märkida andmeid, kuidas kirjutada tehet, vormistada küsimust ja vastust. Meil kulus praktiliselt terve tund ühe tekstülesande tegemiseks. Lapsed olid väga tublid, see oli tõeliselt suur töö nendele! Vaatasin üle ka laste ruudulised vihikud. Numbrite tegemine ruudu sisse on keeruline ja numbrid tahavad jooksu pista. Harjutamine teeb meistriks ja harjutame, harjutame ning veel harjutame! Homseks jäi kodus teha tööraamatust lk 38-39 ja mõelda välja ise üks tekstülesanne! (Näidisülesandeid leiab tööraamatust lk 27, mille põhjal koostasime ka tänase esimese tekstülesande). Homme küsin suuliselt. Tekstülesannetega jätkame kolmapäevani.

Muusikas õpetaja Enega harjutasime laule, mida esitame reedel kuupeol.

Tüdrukud olid õpetaja Liisiga rütmikas ja meie poistega tegime õues täpsus- ja kordinatsiooniharjutusi erinevate vahenditega.

Loodusõpetuses rääkisime seentest. Tööraamat on ülesehitatud sellistele ülesannetele, kus tuleb palju välja lõigata tööraamatu keskelt olevatest lehtedest. See võtab meilt tohutu aja. Homse eesti keele harjutustunni asemel teeme loodusõpetuse tunni ja saame lõpetada ära selle, mis täna pooleli jäi. Palun kodus ette lõigata tööraamatu keskelt oleva teema "mitmesugused tööd" pildid ja näiteks liimida tööraamatu sisekaanele ümbrik, kus saab neid välja lõigatuid pilte hoida, et need ära ei kaoks. Palun võtta homme kaasa kõigil loodusõpetuse tööraamat!

Kolmapäeval 4.nda tunni ajal koristame ära oma kapid ja sahtlid. Kehalise riided ja muu kraam riietekapist tuleb koju ära viia!

Reedel, veerandi viimasel päeval, toimub koolis kuupidu. Kuupidu on peale põhitundi, seal osalevad kõik klassid. Meie etteasteks on sügisene luuletus ja seenekese laul. Pärast pidu saavad lapsed süüa ja siis algab vaheaeg! Päev lõppeb kella 12 paiku ja pikapäevarühma sel päeval ei toimu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.