reede, 15. september 2017

Teine nädal läbi

Teine koolinädal on läbi. Meie tänane päev möödus keskmiselt lärmakamalt. Eesti keeles õppisime s-tähte. Arutlesime milline on s-täht, kirjutasime joonistusvihikusse ja tegime töövihikust ülesandeid (lk 18-19). Täna vastati ka liisusalme tublisti, esmaspäeval annan uue salmi. Kunstis joonistasime õpetaja Gittaga kriitidega, vaatlesime töid ja leidsime tööde tugevused üles! Kehalises kasvatuses oli tänaseks teemaks kõnd ja kõnni erinevad liikumisvormid. Kõndisime näiteks suurte ja väikeste sammudega, juurdevõtusammuga, tagurpidi, pika ja lühikese sammuga, päkk- ja kandsammuga jne. Meil oli väga tore tund ja täna sai hoopis õpetaja Älis'i käest kiita hea tunni eest!

Tuletan vanematele meelde, et reedeti on puhvetipäev. Juhul, kui laps ei saa puhveti jaoks raha kaasa, siis palun kodus lapsega sellest rääkida.

Samuti tuletan meelde ka sellist tähtsat asja, et palun rääkige üle ka lapsele mobiilitelefonide kasutamisest koolis. Me ei kasuta oma telefone tundide ajal, vahetundides ja ka pikas päevas. Erandkorras olen lubanud helistada lapsel vanemale, kui midagi tähtsat vaja rääkida/küsida. Kui telefon on kaasas, siis see on kindlasti hääletu peal!

Ja veel üks palve vanematele. Palun mitte kaasa lubada kooli kleepuvaid elukaid/loomi ega üldse erilisi mänguasju. See tekitab palju elevust ja ka keelamist. Meie töö on ikka õppimine.

Esmaspäevaks õppida ei jää :) Kuid ärge unustage tunniplaani. Seekord kirjutavad juba lapsed ise.

Ja nüüd puhkama... Ilusat nädalavahetust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.