neljapäev, 14. september 2017

Tänane postitus tuleb väheke hilja, aga sellest ei tohiks hullu olla. Meie päev algas täna teisiti ja üllatusega, nimelt meil käisid külalised - politseinikud! Meie kooli noorsoopolitseinik Sigrit rääkis meile liiklusohutuse teemadel ja saime liiklusaabitsad ning kommi! Lisaks saime veel vahvad lehed, kuhu saad kirjutada üles oma tunniplaani ja ringid ning nende ajad. Lapsed olid tublid kuulajad ja ka kaasarääkijad.




Peale külalisi alustasime tööga ja õppisime u-tähte, kirjutasime sõnu joonistusvihikusse, tegime töövihiku harjutusi. Meist enamus jõudis ka koduse töö ära teha, milleks on lõpetada töövihiku harjutused lk 16-17. Kontrollige kodus kindlasti üle, et kõik ilusti tehtud oleks! Lisaks jäi harjutada kodus lugemist, aabits lk 32.

Käsitöös tegime sõlmekestest paela ja nii mõnigi osav nobenäpp tegi endale peapaela või vöö. Suur rõõm on ka näha seda, et klass on ühtehoidev ja abivalmis. Need, kes said sõlmekesed kiiremini selgeks pakkusid ise lahkelt abikätt ka sõbrale. Suurepärane koostöö!

Ja päeva teine pool möödus lauldes nii muusikatunnis kui ka mudilaskooris. Laulud hakkavad juba tasapisi ka meelde jääma!

Ära unusta homseks ka liisusalmi korrata - kolm tublit noormeest vastasid juba täna peast mulle salmi ära!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.