esmaspäev, 25. september 2017

Neljas koolinädal

Annan ülevaatliku info neljanda koolinädala kohta, ka planeeritud õppimised. See nädal on meil mitmeid erinevaid üritusi ja mänge. Neljapäeval on sügisjooks. Reedel on kooli sünnipäev ja Miikaelipäev.

Täna õppisime häälikut ja tähte R. Kodus jäi homseks (teisipäevaks) teha töövihik lk 26-27, aabitsast lugeda lk 42. Muusikas õpetaja Enega õppisime uut Miikaeli laulu. Kehalises kasvatuses poistega mängisime erinevaid mänge ja tüdrukud olid õpetaja Liisiga rütmikas. Koolis on käimas loodusainete nädal ja selle raames täna loodusõpetuse tunni ajal tegime viktoriini, mille lõpetame homme klassijuhatajatunni ajal. Täna pikas päevas lastega me ei õppinud, sest ilm oli nii ilus ja veetsime kogu aja õues päikest nautides!

Teisipäeval eesti keele tunnis õpime häälikut ja tähte B. Kolmapäevaks jääb kodus õppida töövihikust lk 28-29, aabitsast lugeda lk 44.

Kolmapäeval õpime häälikut ja tähte Ö. Neljapäevaks jääb kodus teha töövihikust lk 30, aabitsast lugeda lk 46.

Neljapäeval toimub sügisjooks, mis on pühendatud meie kooli sünnipäevaks. Tule kooli spordiriietes! Jooks toimub Rakvere tammikus ja Palermo radadel. Toimub põhitund ja käsitöö. Neljapäeval õpime häälikut ja tähte Ü. Reedeks jääb kodus teha töövihikust lk 31, aabitsast lugeda lk 48. Väikeste start on 11.30 ja meie alustame koolist minekut hiljemalt 10.45. Lapsed saavad süüa alles peale jooksmist (kell 12), seega kolmanda tunni ajal (käsitöö asemel) teeme klassis ühise söömise - palun tee endale võileib kindlasti kaasa või võta midagi maitsvat ja toitvat kaasa! Peale söömist hakkame liikuma tagasi kooli. Anna kindlasti teada, kes kuhu järgi tuleb. Peale sügisjooksu koju!

Reedel on kooli sünnipäev ja Miikaelipäev. Toimub põhitund ehk eesti keeled. Õpime häälikut ja tähte K. Peale põhitundi toimub aktus kell 10.15 ja kell 11.00-12.00 mängime teatripargis traditsioonilist miikaelimängu. Tule kooli kindlasti spordiriietes! Pärast mängu tähistame kooli sünnipäeva ühise peolauaga, mille tarvis palume õpilastel kaasa võtta küpsetisi, maiustusi või sügisande (hommikul kooli sööklasse tuua, vajadusel ka lahti lõigata!). Päeva lõpp umbes 12.30

NB! Neljapäev ja reede ringe ei toimu! (Mudilaskoor, nuputa, spordiring)

Ja niisama kiirelt meie neljas koolinädal möödubki!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.