neljapäev, 28. september 2017

Olulist infot järgmiseks nädalaks!

Meie tänane päev möödus ülikiiresti. Eesti keeles õppisime häälikut ja tähte Ü. Käsitöö tunni asemel tegime klassis väikese pikniku. Söödi rahus ja vaikuses. Ja siis hakkasime koos liikuma tammiku poole :) Kõik sügisjooksus osalejad said diplomi ning see aasta mina ei kirjutanud välja kohti (tundus, et mõni oli natukene pettunud).

Homseks jäi õppida eesti keeles aabits lk 50-51 ja töövihikust lk 31. Homme on ühtlasi ka meie esimese eesti keele epohhi viimane tund. Järgmisest nädalast algab matemaatika epohh, mis tähendab seda, et teisipäeviti klassijuhatajatunni ajal on meil eesti keele harjutustund ehk lugemistund (aabitsad kaasa teisipäeviti!).

Homme on siis kooli sünnipäev ja Miikaelipäev. Ole hea, võta siis kaasa midagi - sügisande, küpsetisi või maiustusi ja vii need hommikul sööklasse (kui vaja lõigata midagi, tee seda juba kindlasti kodus!). Selga sportlik riietus, et saaksime mängida. Kooli sünnipäevad on meil sportlikud, seega ka aktusel oleme sportlikult riides.


NB! Tähtsat infot ka järgmise nädala kohta
Esmaspäeval toimub rahvusvahelise muusikapäeva tähistamine ja meie koolis tähistatakse rahvusvahelist muusikapäeva 2.oktoobril algusega kell 9.45. Esinevad muusikaõpetaja ja koorijuht Ka Bo Chan ning Kaurikooli kitarri- ja viiuliõpilased. Kontserdile on teretulnud ka kõik lapsevanemad!

1.-5. klassi lastevanemate üldkoosolek toimub 4. oktoober kell 17.30! Alguses on sõnavõtt direktoril ja pärast koguneme oma klassidesse, et arutada klassi asju ja rääkida kõigest olulisest. Palun kõigil 1. klassi lastevanematel osa võtta. Ootan teid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.