neljapäev, 7. september 2017

Neljapäeviti hakkab olema õpetajatel 14.30-16.00 kolleegium. Kui võimalik, palun tulge lastele 14.30'ks järgi. Seega neljapäeviti hilineb blogipostitus ka. Loodan mõistvale suhtumisele. Aitäh!

Tänane päev möödus tõelise töömeeleoluga, vastupidiselt eilsega! Klassis oli mõnus vaikus, lahendati ülesandeid ja pikas päevas joonistati. Eesti keeles tegime kokkuvõtted i-, a- ja e-tähest. Töövihikust on täidetud leheküljed 6, 8 ja 9. Usinamad lapsed tegid ka lisaülesandeid. Käsitöö tunnis tegime õpetaja Moonikaga lõngast sõlmesid. Proovige kodus ka veel teha, uurige, kas lapsel meeles. Tunni lõpuks tulid kõigil sõlmed välja. Muusikas taas laulsime ning laul läks edasi ka mudilaskooris. Kiidan väga kogu esimest klassi! Lapsed laulsid ja kuulasid õpetaja Ene juhiseid väga hästi! Suur rõõm oli nendega koos laulda. Õpetaja Ene teeb ka kindlasti ansamblit, kuhu kutsutakse laululapsed. Mudilaskoor toimub iga neljapäev 5nda tunni aeg - kogu esimene klass on alati kohal!

Homseks selgitan välja ringide toimumise ajad ja iga nädala lõpus teen kokkuvõtva blogipostituse. Üks päev veel ja ongi meie esimene koolinädal läbi!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.