esmaspäev, 4. september 2017

Esimene koolipäev

Meie esimene koolipäev möödus kiiresti ja toimekalt. Põhitunnis õppisime i-tähte; muusikas laulsime õpetaja Enega; kehalises kasvatuses mängisin poistega palli ja erinevaid mänge, viskasime korvi; samal ajal olid tüdrukud rütmikas õpetaja Liisiga; viimases klassitunnis rääkisime lastega klassireeglitest ning täitsime eesti keele töövihikut. Päev oli täis siginat-saginat, kuulamist, harjumist ja tõsi, natukene ka segadust. Homme teame päevaplaani juba paremini - harjume tasapisi!

Paljud lapsevanemad küsisid minu käest juba päeva alguses tunniplaani. Tunniplaani leiate blogi paremalt küljelt. Lisan infoks veel juurde, et esmaspäeviti on poistel minuga koos kehalise tund, tüdrukutel on samal ajal õpetaja Liisiga rütmika tund. Poistel kehalises dressid, tüdrukutel võivad olla ka retuusid ning võimlemissussid rütmikas. Seni kuni ilm on õues ilus, toimuvad KÕIK kehalise tunnid õues, rütmika toimub suures saalis. Palun vastavad riided selga panna! Riietumine toimub oma klassis, täna oli sellega natukene segadust, aga järgmine kord on juba asi selgem.

Tänase päeva lõpuks said kõik kapid nimesildid peale :)

Esimesel nädalal kodutöid ei jää teha.

Homseks, teisipäevaks, palun lastele kaasa panna lõnga! Toimetame lõngaga käsitöötunnis. Lisaks tõid täna osad lapsevanemad kooli õppevahendid, mis nimekirjas olid. Homseks võiksid kõik nimekirjas olevad õppevahendid kooli tuua - igal lapsel on oma nimega sahtel, kuhu saab õppevahendid panna.

Veel üks muudatus, mis puudutab söömist: söögivahetund on nüüd kohe peale põhitundi ehk kell 10:05! Varasemalt oli see peale kolmandat tundi.
Täna mõned lapsed ei soovinud üldse süüa. Utsitage lapsi ikka sööma, päevad on nende jaoks pikad. Koolis on suures majas ka puhvet, kust saab osta saiakesi ja komme. Meie lepime klassiga kokku, et puhvetipäev on reede, kui nad võivad minna puhvetisse ja magusat osta. Saiakeste hinnad on näiteks 40-60 senti, seega ei ole palju raha vaja kaasa anda.



PIKAPÄEVARÜHMA INFO!
Armsad lapsevanemad. Täna oli segadus pikapäevarühmaga. Pikapäevarühm on täiesti olemas ja täna oli minul pikapäevarühmas 2 last, kelle vanemad informeerisid mind hommikul, seega ma teadsin keda oodata. Kiidan ja tänan neid emasid!
Palun andke mulle hommikuti isiklikult teada, kes jäävad pikapäevarühma! Isiklikult just selle tõttu, et küsides täna lastelt pikapäevarühma kohta, teatasid kõik ühest suust, et nemad ei pea jääma.
Katsun teha homseks/ülehomseks ka avalduselehed, kuhu saate märkida pikapäevarühmas osaleva lapse nime, mis päevadel ta pikapäevarühmas on, mis kellani ja kes talle järgi tuleb/kellega koos koju läheb.



TASUTA RINGID!
Õpetaja Merikese meisterdamisring - aeg selgub selle nädala lõpuks
Õpetaja Lembe spordiring - toimub reedeti 6nda tunni ajal
Õpetaja Gitta kunstiring - toimub suures majas kella 14:30-16:00, 1-5. klass, päev selgub selle nädala lõpuks
Õpetaja Ene mudilaskoor - neljapäev, 5. tund, terve 1. klass osaleb!

Andke mulle kindlasti teada, kus ringis laps hakkab osalema!

Jagasin poistele täna ka infot korvpallitreeningute kohta:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.