esmaspäev, 6. november 2017

Nädala algus

Neljapäeval on laternapidu ja meiegi alustasime nädalat väheke teistmoodi. Laulsime hommikul laternalaulu, mis oli osadele lastele juba tuttav. Saime viisi kohe ülesse ja laul kõlas ilusti klassis! Täna õppisime eesti keeles häälikut ja tähte H. Mõtlesime sõnu, kus on H-täht sees, kirjutasime need tahvlile ja siis ka joonistusvihikusse. Siis said lapsed vajadusel oma kirjutatud sõnu parandada. Homseks jäi kodus lugeda aabitsast lk 60-61 ja töövihikust lk 38-39.

Muusikas õpetaja Enega tutvusime juba varakult mardipäevaga. Õpetaja Ene andis meile lühiülevaate mardipäeva kommetest ja tavadest. Õppisime ära ka ühe vahva mardiloo, et siis kui marti minnakse jooksma, saad laulda!

Loodusõpetuses tutvusime täna nii kodu-, mets-, kui ka lemmikloomadega. Vestlesime, kus need loomad elavad, millised nad välja näevad, mida koduloomad inimestele annavad jne. Järgmiseks esmaspäevaks jäi loodusõpetuses lõpetada tööraamatust lk 32 ja teha lk 37. Palun järgmiseks korraks välja lõigata valmis ka lisalehtedelt järgmiste teemade pildid: loomad ja nende pojad, liikumine.

Ilusat nädala algust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.