neljapäev, 11. märts 2021

Stuudium

Stuudiumisse saad sisse logida aadressil www.reg.ope.ee oma ees- ja perekonnanimega ning parooliga. Kirjuta parool endale vajadusel nt päevikusse, et see ei ununeks.

Kui oled ennast sisse loginud, avaneb Sulle järgmine vaade:

Eelmise pildile märkisin Sulle punase kastikese sisse koha, kust Sa leiad ülesanded, kodutööd ja kontrolltööd. Selleks, et Sa leiaksid üles kõige kiiremini distantsõppe ülesanded, lisan need kodutöö alla. Kuigi need ülesanded on lisatud kodutöö alla, ei ole tegemist kodutööga, vaid tunnitööga! Kodutööde alt leiad otselingid Opiqusse jt teistesse keskkondadesse. Nii ei pea Sa hakkama ise keerulist teed pidi ülesandeid otsima.

Kui Sa liigud lehel allapoole, leiad "Õppematerjalid". Õppematerjalide alt on Sul samuti võimalik siseneda Opiqu keskkonda vastavalt ainele.


Ole hea ja muuda Stuudiumis oma andmed õigeks. Tee seda koos vanemaga. Selleks liigu paremal nurgas olevale kastikesele ja vajuta "Sinu profiil" peale:


Seejärel tekib sinine nupuke "muuda profiili" nii lehe üles kui alla. Sellele klõpsates leiad eest enda andmed. Täida ära vajalikud lüngad. Seal on Sul võimalus vajadusel muuta ka enda parooli.

Uuri Stuudiumi ka iseseisvalt. Stuudiumis on Sul võimalik mulle kirjutada "Suhtlus" nupukese all. Kes hästi otsib, leiab tunnitöö, hinded, kiitused/märkused ja muud huvitavat enda kohta. Põnevat avastamist ja kasutamist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.