neljapäev, 11. märts 2021

Opiq

Palun alusta igat päeva Stuudimi vaatamisega! Kõik distantsõppe ülesanded tulevad iga päeva kohta hommikuti kell 9.00 kodutöö alla. Palun lahenda Sulle määratud ülesanded sama päeva jooksul. Nii ei teki olukorda, et töö kuhjuks ja oleksid lõpuks omadega ummikus. 

Distantsõppe ajal meie peamine töökeskkond on Opiq. Opiqusse saad siseneda Stuudiumi kaudu. Kõige lihtsam ja kiirem viis on Opiqusse siseneda kodutöö alt, sest sinna tekib Sulle tunnitöö link. Sellele klõpsates avaneb Opiqu töö automaatselt. Lingid on tähistatud helesinise värviga.


Teine viis Opiqusse siseneda ja kontrollida oma töid, on minnes "Õppematerjalid" nupukese alt. 


Sulle avaneb Opiqu keskkond. Meie keskkonnad on natukese erinevad, aga kõige tähtsam nupuke Sinu jaoks on "Tööd", mille alt Sa leiad kõik vajalikud ülesanded ja tähtajad.


Tööde tegemisel on kolm olulist asja, mida ei tohi unustada. Esiteks tuleb lugeda tööjuhiseid väga hoolikalt ja täita kõik antud ülesanded! Arvesta, et Opiq loeb valeks kirjavead. Mina vaatan teie tööd alati üle ja vajadusel saadan tagasi, et saaksid parandada. Lisaks on võimalik teatud ülesannete juures teha enesekontrolli.

Teiseks tuleb iga ülesande juures eraldi see ülesanne salvestada. Salvestamise nupukese lehe leiad ülesande kõige alt. Kui on töös näiteks kolm ülesannet, siis salvestatud ülesannete numbrinupukesed muutuvad hallist roheliseks.

Kolmandaks tuleb lõpuks töö mulle esitada. Esitamise jaoks on töö üldvaates paremal pool taas roheline nupukene "Esita töö". Kui algul on see kiri punane ja teateks on esitamata töö, siis pärast esitamist muutub kiri roheliseks ja oled valmis. Kuna mina ei ole õpilane, siis ei õnnestunud mul praegu lisada illustreerivaid pilte juurde. Katsun selle vea parandada, et näeksite reaalseid nuppe ja tunneksite need ära.


Kui Sul tekib mure, siis palun kirjuta mulle sellest Stuudiumi kaudu. Saad mulle ka helistada, kui jääd hätta. Koos leiame muredele lahendused. Ootan sõnumeid ja kõnesid kella 9.00-15.00.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.