esmaspäev, 22. märts 2021

2. distantsõppenädal 22.-26. märts

Esimene pikk distantsõppenädal on selja taga ja algamas on uus. Lapsed, te olete väga tublid ja usinad õppima uusi asju ning avastama digimaailma! Selline kiire üleminek on sujunud peaaegu tõrgeteta. Seda tänu teile ja teie vanematele. Aitäh!


Tänaseks peaksid kõik lapsed:

  • oskama liikuda Opiqus pealehele, et näha oma tööde ülevaadet.  
  • olema liitunud Google Classroomiga, et osaleda veebitundides. 
Esimene klassijuhataja veebitund õnnestus meil hästi. Puudujaid oli ainult neli. Loodan, et sel nädalal kohtun veebitunnis kõigiga.

Siin on Sinu selle nädala plaan:

 ESMASPÄEV

  • Eesti keeles toimetad erinevate arvsõnade ülesannetega ja tavalise õpikuga. Loe õpikust lk 136-137 võidusõiduautodest ja Grand Prix legendist. Leia suuliselt vastus küsimusele: mida tähendab sõnapaar Grand Prix? Tutvu järgarvudega lk 137. Arvsõnade ülesannete lahendamisel tee kõrvale lahti õpik lk. 135 ja 137. Arvsõnade ülesanded leiad nii Stuudiumist kui siit linkidelt. Ülesanded on samad, lihtsalt olemas nii Stuudiumis kui blogis. Sisselogimist ülesannete lahendamiseks ei ole vaja! Klõpsa lingil ja asu lahendama. Lahenda seni kuni kõik vastused saad õigeks:
https://learningapps.org/1289609
https://learningapps.org/17884811
  • Inglise keele õppimisi vaata Stuudiumist.
Alusta esmaspäeval "Kalevipoja" järgmise peatüki "Teekond laudadega. Minek allmaailma. Põrgupiigad" lugemist, et see reedeks loetud saaks.

TEISIPÄEV 

  • Eesti keeles teeme veebitunni kell 12.30. Veebitunni lingi leiad minu Google Classroomist. Tutvume Kahootiga.
  • Loodusõpetuses toimetad Opiquga, teemaks on "Dinosaurused" ja peatüki kokkuvõte "Elu mitmekesisus Maal". Reedel proovime teha terve peatüki peale teadmiste kontrolli Kahootis. Teadmiste kontrolli leiad minu Google Classroomist. Teadmiste kontroll on hindeline. Hinne kujuneb vastavalt kas A (arvestatud) või MA (mittearvestatud). Stuudiumisse märgin lisaks hindele ka Sinu töös saadud protsendid. Valmistu reedeseks tööks kordamisküsimuste abil:
1. Kuidas rühmitatakse organisme?
2. Milleks kasutatakse mikroskoopi?
3. Mitmest rakust koosnevad ainuraksed organismid?
4. Mitmest rakust koosnevad hulkraksed organismid?
5. Tead, milline näeb välja amööb, roheline silmviburlane ja kingloom.
6. Bakterite roll looduses.
7. Taimede toitumine ja hingamine.
8. Loomade ja kalade hingamine.
9. Millal ja kus tekkis elu Maal?
10. Millal kujunes välja inimene?
11. Dinosaurused - kes nad olid, millal ja kus nad elasid?

KOLMAPÄEV

  • Eesti keeles toimetad Opiqu ja LearningApps'iga. Teemaks elektriautod ja Sulle juba tuttav arvsõnade kokku- ja lahkukirjutamine. Kui reeglid kohe ei meenu, võid LearningApps'i kõrvale võtta oma tavalise õpiku lk. 139 lahti. Opiqu ülesanded leiad Stuudiumist, LearningApp'i ülesannete lingid leiad nii Stuudiumist kui ka siit. Sisselogimist ülesannete lahendamiseks ei ole vaja! Klõpsa lingil ja asu lahendama. Lahenda seni kuni kõik vastused saad õigeks:
https://learningapps.org/16593854
https://learningapps.org/3233059
  • Inglise keele õppimisi vaata Stuudiumist.
  • Klassijuhatajatunnis teeme veebitunni kell 13.25. Veebitunni lingi leiad minu Google Classroomist.
  • Kunstiõpetuses on kahe nädala tööks liblikate joonistamine. Kui Sul on töö valmis, siis on hästi! Kellel veel ei ole, siis lõpetab sel nädalal töö.

NELJAPÄEV

  • Eesti keeles toimetad tavalise õpikuga. Loe vanade arvutuvahendite kohta õpikust lk. 140-141. Seejärel hakka valmistuma vaikselt kontrolltööks. Korda vihikust (või õpikust) üle lause, lause lõpumärgid, arvsõnad, järgarvud ning kokku- ja lahkukirjutamine. Lahenda veel kord läbi LearningApp'is antud ülesanded või Google Classroomist leitava teisipäevase Kahooti.
  • Inglise keele õppimisi vaata Stuudiumist.
  • Tööõpetuse õppimisi jälgi Stuudiumist. Palun vaata kas kõik õpetaja antud ülesanded on tehtud.

REEDE 

  • Eesti keeles toimetad õpiku ja vihiku ning "Kalevipoja" epohhivihikuga. Esmalt loe õpikust lk 142-143 arvutite kohta. Seejärel kirjuta eesti keele vihikusse pealkirjaks "Arvuti head ja vead". Koosta vihikusse tabel, mille ühele poole kirjutad arvuti plussid ja teisele poole arvuti miinused. Mõtle praeguse distantsõppe peale ja meenuta eelmist. Seejärel loe lõpuni "Kalevipojast" peatükk "Teekond laudadega. Minek allmaailma. Põrgupiigad". Kirjuta peatüki tekst epohhivihikusse. Tekst tuleb eraldi postitusena blogisse reede hommikul. 
  • Loodusõpetuses teeme teadmiste kontrolli peatüki "Elu mitmekesisus Maal" peale. Teadmiste kontrolli leiad minu Google Classroomist. Teadmiste kontrolli teeme Kahootis.

Küsimuste korral kirjuta julgelt!

Ilusat nädalat! Kohtume Stuudiumis 4. klassi jututoas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.