reede, 1. detsember 2017

Tänasega lõppes meil matemaatika epohh. Seda epohhi lõpetasime teistmoodi, nimelt tegime tekstülesannetest loteriid. Nummerdasime kodus tehtud ülesanded ära, panime numbrid tahvlile kirja ja lapsed said valida endale meelepärased numbrid välja. Iga valitud numbri taga oli tekstülesanne, mis tuli ära lahendada ja siis koostajale tagastada. Loterii oli väga menukas ja kõik tahtsid osaleda! Kahjuks jõudis minu kätte vaid 11 kodutööd, seega paljud õpilased olid pealtvaataja rollis. Jõudsime üle poolte tekstülesannete ära lahendada, seega vaatamata sellele, et esmaspäeval algab meil eesti keele epohh, lõpetame loterii esmaspäeval ära (seda laste tungival soovil).

Edasi jätkus meil päev loodusõpetusega. Meie tunniteemaks oli kuulamine. Meil oli väga huvitav tund - mängisime erinevaid kuulamismänge. Kustutasime klassi tuled, panime silmad kinni ja hakkasime kuulama kõike mis võimalik. Kunstiõpetuses maalisime täna laste lemmikutega, guaššvärvidega.

Esmaspäeval on koolis advendihommik. Pidulikult riidesse ja küünal kaasa!

Nädalavahetusel mingi vaatama jõuluvanasid!
3. detsembril toimub Rakveres 17. ülemaaline jõuluvanade konverents.

Kavas:
10.45 Jõuluvanade paraadrongkäik mööda Laia tänavat keskväljakule;
11.00 - 12.30 Rakvere keskväljakul. Jõulude linna saabumise tervitused ja kallistused. Laulud, tantsud, luuletused Rakvere lastelt. Üllatused jõulutaatidelt ja -memmedelt. Lustakad võistlusmängud peredele;
12.37 Jõuluvanade pressikonverents Rakvere Linnavalitsuse saalis. Jõuluvanad külastavad Aqva veekeskust.
Jõuluvanadega koos liigub ka postkontor, kuhu saab oma kodus valmis kirjutatud kirja tuua.

Ilusat saabuvat advendiaega!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.