teisipäev, 5. detsember 2017

Meie tänane päev algas taas jõululooga, siis õppisime salmikesi jõulupeo jaoks. Tunni põhiteemaks olid aga häälikud - nimelt täishäälikud ja kaashäälikud. Meie keskendume nüüd mõnda aega esialgu täishäälikutele. Kõigepealt tegime kindlaks millised on täishäälikud. Hääldasime neid ja avastasime, et osad täishäälikud on naerusuised ja osade hääldamisel lähevad meie huuled torru. Seejärel otsisime täishäälikuid erinevatest sõnadest. Tuli väga hästi välja! Homme jätkame erinevate täishäälikute harjutustega. Kordasime ka tähestikku ja tutvusime kirjatähtedega. Homseks jäi tööraamatust lõpetada lk 44-45, kodus jäi veel üle vaadata tabel lk 43 (kirjatähed, trükitähed). Enamus lapsed saavad kirjatähtedega (raamatutähtedega) hästi hakkama (kes kiiremini, kes aeglasemalt, aga tublid on nad!).

Kehalises kasvatuses pidime täna nööri alt läbi pugema ja üle hüppama! Tööõpetuses tegime oma lumememmesid edasi ja esimesed said valmis ka:



Väärtuskasvatuses õpetaja Merikene rääkis meile loo tüdrukust, kes soovis, et oleks koguaeg jõulud. Tema soov täituski ja aasta läbi olid jõulud. Suureks üllatuseks ei tahtnudki enam tüdruk koguaeg jõule pidada. Klassis vestlesime, et miks see küll nii olla võis...

Lotte ema tõi meile täna midagi ilusat kaunistamaks klassi, aitäh!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.