pühapäev, 24. mai 2020

Viimane õppetöö nädal 25.-29. mai

Kätte ongi jõudmas maikuu viimane nädal, mis on ühtlasi ka õppetöö viimaseks nädalaks. Mul on suur rõõm kohtuda teie kõigiga järgmisel nädalal. Loodan, et ka Sina ootad kooli tulekut!

Esmalt tuletan aga meelde, et esmaspäev on viimane raamatu vastamise päev. Minuni on jõudnud paljude lugemispäevikud. Kui Sa veel ei ole mulle lugemispäevikut esitanud, siis tee seda hiljemalt esmaspäeval nelehelen.piho@reg.ee.

Ootan Sind kooli kell 9.30-11.00 väikestes rühmades. Kui tuled kooli, siis võta kaasa õpilaspäevik, matemaatika, loodusõpetuse ja eesti keele asjad. Samuti võta kaasa oma nädalapäevik ja lugemispäevik. Nädalapäevikud ja õigekirja töövihikud jäävad suveks kooli.

Esmaspäeval, 25. mail, tulevad kooli Hanna, Rebeka, Melani, Miia ja Karmen. 
Teisipäeval, 26. mail, tulevad kooli  Annabella, Vanessa, Kristofer, Magnus ja Reimo.
Kolmapäeval, 27. mail, tulevad kooli Rainis, Robin, Nella-Lotte, Alexandrat ja Kim. 
Neljapäeval, 28. mail, tulevad kooli Andrus, Marthen, Urmas ja Jaanus.
Reede, 29. mai, tulevad kooli Grete, Breanna, Maria, Anna ja Älis.

Need õpilased, kellega on tehtud kokkulepped õppetööks ka pärast kella 11.00 või mõne muu aine raames, teavad seda ise ja on õigel ajal õiges kohas.

Nädala õppetöö 25.-29. mai:
Õige vähe on jäänud veel teha, et saaks puhkama minna. Selle õppeaasta viimane kodutöö tuleb aine kaupa. Soovitan alustada matemaatikast!

Matemaatika

  • Korda üle mõõtühikud ja nende teisendamine õpikust lk 133 (pikkusühikud), lk 134 (massiühikud) ja lk 135 (ajaühikud).
  • Vaata üle ka lihtsamad tasandilised kujundid õpikust lk 137 ja lihtsamad ruumilised kujundid lk 138.
  • Tuleta meelde ja korda üle sellised mõisted: liidetav, summa, vähendatav, vähendaja, vahe, tegur, korrutis, jagatav, jagaja ja jagatis. Tehete järjekorra reeglid leiad õpikust lk 92. Tuleta meelde kuidas tuleb avaldist koostada õpik lk 93/307.
Eesti keel

  • Loe õpikust lk 136 harjutus 1. Tee töövihikust lk 76/1 ja 2  ja lk 81/9. Õpiku sõnastiku leiad lk 162. 
  • Selle õppeaasta viimaseks tööks on kirjutada jutuke, kuidas Sinu meelest see õppeaasta möödus, mis meeldis ja mis ei meeldinud, mis oleks võinud olla teisiti ning mida Sa ootad suvelt. Vormista jutt oma kõige ilusama käekirjaga, A4 paberile, illustreeri!
  • Viimasel nädalal vaatame koolis koos üle viimased harjutused. Seega tuleb Sul lisaks õpikutele kooli kaasa võtta eesti keele töövihik ja kindlasti oma jutt!
Loodusõpetus
Loe õpikust lk 44-47 Eesti kaardi kohta ja vasta suuliselt teksti sees olevatele küsimustele. 


Kehaline kasvatus
Õpetaja Lembe annab teile viimase liikumisvideo ja soovib kõigile ilusat vaheaega!



Inglise keel
Suprise! No homework! 

Kui oled ära teinud kõik harjutused, nii kirjalikud kui suulised, tee endale üks pikk pai ja naerata, sest selleks korraks on kool läbi! Jäänud on ainult koristada oma sahtlid ja kapid ning tunnistusele järgi tulla! Viimase nädala info tuleb blogisse, seega vaata enne 1. juunit kindlasti blogi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.