esmaspäev, 18. mai 2020

Koduõpe 18.-22. mai ja viimaste nädalate eelinfo

Rõõmsad uudised! Kuigi distantsõpe jätkub kooliaasta lõpuni, siis osade lastega kohtun juba sel nädalal koolis. Järgmisel nädalal, 25.-29. mai, kohtun teie kõigiga, kuid seda väikestes rühmades. Koolipäev on tavalisest lühem ja toitlustust ei toimu, kuid vajadusel saab pärast õppetegevust einestada Art Cafe's. Ootan Sind kooli kella 9.30-11.00. Erandjuhul jätkan mõne õpilasega individuaalselt ka pärast kella 11.00.

Kui tuled kooli, siis võta kaasa õpilaspäevik, matemaatika, loodusõpetuse ja eesti keele asjad. Samuti võta kaasa oma nädalapäevik ja lugemispäevik. Nädalapäevikud ja õigekirja töövihikud jäävad suveks kooli.

Esmaspäeval, 25. mail, tulevad kooli Hanna, Rebeka, Melanit, Miiat ja Karmen. 
Teisipäeval, 26. mail, tulevad kooli  Annabella, Vanessa, Kristofer, Magnus ja Reimo.
Kolmapäeval, 27. mail, tulevad kooli Rainis, Robin, Nella-Lotte, Alexandrat ja Kim'i. 
Neljapäeval, 28. mail, tulevad kooli Andrus, Marthen, Urmas ja Jaanus.
Reede, 29. mai, tulevad kooli Grete, Breanna, Maria, Anna ja Älis.

Ülejärgmine nädal, 1.-5. juuni, koristame sahtlid, kapid ja klassi. Viimasel nädalal tagastame ka kõik 3. klassi õpikud, seega võta kindlasti õpikud kaasa! Võta kaasa  koolikott ja kilekott, sest koju tuleb viia kogu kraam, mis sahtlites ja kappides on. 

Esmaspäeval, 1. juunil, tulevad kooli Magnus, Emili, Marthen, Andrus, Rainis, Annabella, Vanessa, Urmas ja Jaanus.
Teisipäeval, 2. juunil, tulevad kooli Grete, Nella-Lotte, Kristofer, Anna, Hanna Marii, Reimo, Alexandra ja Kim. 
Kolmapäeval, 3. juunil, tulevad kooli Mariliis, Breanna, Melani, Miia, Robin, Rebeka, Maria, Karmen ja Älis. 

See aasta saate tunnistused kahel päeval, 4. ja 5. juunil. Nendel päevadel toimuvad klassijuhatajatunnid. Neljapäeval saavad tunnistused tüdrukud, kuid seda kahes rühmas. Reedel saavad tunnistused poisid. Täpsemad rühmad ja kellaajad tulevad blogisse, seega hoia blogil silm peal.

Ootan Sinuga kohtumist, kuid tuletan meelde, et haigestunult kooli tulla ei saa. Kui juhtub, et oled haigestunud, siis Su ema või isa annab sellest mulle esimesel võimalusel teada! Loodan, et olete kõik terved ja rõõmsad!

Viimase raamatu vastamiseni on jäänud 1 nädal!

Nädala õppetöö 18.-22. mai:
Sellel nädalal on teemaks ainsus ja mitmus, kuid tulemas on ka erinevaid kordamisharjutusi. Harjutusi tuleb ka pidupäevade kohta - nii emadepäeva kui sünnipäeva kohta.

Esmaspäev, 18. mai
Eesti keel - loe tähelepanelikult õpikust lk 120 ja tee samalt leheküljelt suuliselt harjutused 1, 2 ja 3.  Seejärel täida töövihikust lk 68 ja 69. Soovitan jätta lk 68 harjutus 3 viimaseks! Sõnad, mida leidma pead, võivad olla nii diagonaalis, ülevalt alla, alt ülesse, vasakult paremale ja paremalt vasakule. Sõnad on järgmised: laut, laud, mesi, meri, rada, raba, silt, sild, tuvi ja tuli.
Inglise keel - testi oma teadmisi (testi lõpus näed ka oma tulemust):

Teisipäev, 19. mai
Eesti keel - kuigi emadepäev oli 10. mail, on tänased harjutused seotud emade ja emadepäevaga. Esmalt tuletame meelde, et riimuvad sõnad on sõnad, mis kõlavad sarnaselt. Tee töövihikust lk 71/7 ja lk 72/8. Seejärel täida oranžist õigekirja töövihikust lk 13/18-19.  
Loodusõpetus - loe õpikust lk 42-43 kaardi kohta. Loe eriti tähelepanelikult kõrguste kujutamise kohta kaardil. Mida tähistavad värvid roheline, kollane, pruun ja sinine? Leia õpiku tagumise sisekaane kaardilt kõrgemaid kohti. Mille järgi need üles leiad?


Kolmapäev, 20. mai
Eesti keel - täna teed tööd ainult oranži õigekirja töövihikuga. Täida õigekirja tv lk 14/20, lk 15/22, 23 ja lk 16/24.

Neljapäev, 21. mai
Eesti keel 
 tänased harjutused on seotud toidu ja söömisega. Täida töövihikust lk 74 ja 75. Harjutuses 12 lk 75 mõtle välja oma unistuste söögikoht ja täida selle põhjal tabel. Mõtle, milline võiks unistuste söögikoht välja näha. Illustreeri tabelit vastavalt sellele!
Harjutustund (matemaatika) - mõõtühikud, kordamine. Loe õpikust lk 133 pikkusühikute kohta, uuri joonist ja tee suuliselt ülesandest 441 esimene tulp, ülesandest 442 samuti esimene tulp. Seejärel loe lk 134 massiühikute kohta, uuri joonist ja tee suuliselt ülesanne 445. Viimasena loe lk 135 ajaühikute kohta ja tee suuliselt ülesanne 447. 
Kehaline kasvatus - vaata ja tee järgi:


Reede, 22. mai
Eesti keel - oled olnud tubli! Sinu tänaseks ülesandeks on välja otsida ja koolikotti panna kõik 3. klassi õpikud, töövihikud ja vihikud. Samuti pane kotti nädalapäevik ja lugemispäevik. Ära unusta pinalit, seda läheb Sul järgmine nädal vaja!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.