pühapäev, 22. aprill 2018

29. nädal

29. nädal oli väheke teistmoodi nädal. Eesti keeles me jätkasime kaashäälikute ja sulghäälikutega. Kordasime õpituid reegleid, kirjutasime ärakirja ja tegime kirjatehnikat.

Esmaspäeval toimus suures majas riiklik eksam ja toitlustus oli väikses majas. Lastele pakkus põnevust süüa omas klassis.

Reedel oli meil KiVa 7. õppetund, kus samuti kordasime juba eelnevalt õpitut ja rääkisime kuidas erinevates olukordades käituda. Saime palju rääkida ja arutada. Peale tundi sõime ja suundusime rahulikus tempos teele päästeameti poole. Teatripargis tegime väikese peatuse ja nautisime ilma ning loodust. Külastus ise oli väga põnev. Lapsed said päästjatelt erinevate ohtlike situatsioonidega kaardid/pildid ja igaüks sai rääkida, mis oli tema pildil valesti. Samuti tutvustati meile põhjalikult tuletõrjeautot ja lastel oli võimalus kõigis masinates sees istuda, nendel ka natukene ronida ja mängida. Keegi ei tahtnud päästeametist naljalt tagasi kooli minna ja nii mõnigi laps teatas, et tema tahab suureks saades tuletõrjujaks saada!

Selle nädalaga sai ühtlasi läbi ka eesti keele pikk epohh. Esmaspäevast algab kolmenädalane matemaatika epohh, kaasa kindlasti joonlaud!

Esmaspäeval ja teisipäeval on tööõpetus. Palun harjuta kodus kudumist!

Kõigil ei ole vastatud kohustusliku kirjanduse esimesed raamatud ja suvevaheajani on loetud nädalad. Panen südamele lugeda, lugeda, lugeda!

EELTEATED
25. aprill, kolmapäev - kell 10.15 vaatame suure maja saalis balletietendust "Kuidas sündis ballett?"
30. aprill, esmaspäev - vaba päev!
4. mai, reede - külastame Politseimuuseumi! Ootan raha (5€) hiljemalt 27. aprilliks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.