reede, 13. aprill 2018

28. nädal

Nädalat alustasime pildistamise ja raamatu vastamisega. Esmaspäeval olid ka mõned puudujad ja paaril lapsel ei olnud raamatut läbi loetud. Ootan neid lapsi järgmisel nädalal raamatut järgi vastama neljapäeval kuuenda tunni ajal. Selle nädala märksõnadeks on kaashäälikud ja sulghäälikud. Õppisime, et eesti keeles on sõnade alguses k, p, t. Õppisime ka seda, et k, p, t suured sõbrad on s ja h. Me jätkame ka järgmisel nädalal kaashäälikute ja sulghäälikutega. Nüüdseks oleme tutvunud kõikide häälikugruppidega. Nädalat lõpetasime kirjatehnikaga. Osad lapsed said kirjatehnika ka koju kaasa, sest vahepeal on puudutud ja tegemata tähed tuleb nüüd järgi teha.

Tööõpetuses lapsed jälle koovad ja osadel lastel on kodus vaja kudumist ka harjutada, et saada veel osavamaks ja kiiremaks!

Ilmad on läinud päikselisemaks ja lapsed tahavad aina õhemalt riides käia. Tuletan neile ikka meelde, et me ilma jopedeta kindlasti veel ei käi. Kevadine tuul on ju salakaval ja petlik. Palun rääkige ka kodus veel üle, et vähemalt koolis võiks praegu veel joped seljas olla. Aitäh!

ÜLESKUTSE
Kui teil on oma maalapil suuri (1-meetrise läbimõõduga) kive, siis on võimalus neid koolile annetada. Kivide olemasolul saaksime rajada lastele loodusliku puhkepaiga kooli hoovi, kus vahetundide ajal saaks istuda, aega veeta ja päikest nautida.

EELTEATED
16. aprill, esmaspäev - koolis toimub riiklik eksam. Võimalusel tulge lastele pikapäevarühma varem järgi. 
17. aprill, teisipäev - meisterdamisringi ei toimu.
20. aprill, reede - külastame Rakvere päästekomandot, tasuta.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.