pühapäev, 20. mai 2018

33. nädal

Sel nädalal toimus meil mitmeid üritusi. Esmaspäeval toimus kevadkontsert. Tänan kõiki lapsevanemaid, kes olid kontserti vaatamas! Teisipäeval käisime Rakvere Teatris vaatamas etendust "Nukitsamees". Etendus tekitas üsna palju elevust. Reedel kolmanda tunni ajal toimus suures saalis talendikonkursi finaal, kus valiti sel aastal kaks esimest kohta. Finaalis osales ka meie klassi Breanna, kes oli üks kahest esimese koha saavutanu! Elasime klassiga tõesti kogu hingest kaasa, hoidsime pöidlaid ja peale esitust lõid klassikaaslased tublile esinejale patsu! Reedel toimus veel pärast tunde moeshow. Käisime kogu pikapäevarühmaga seda vaatamas.

Esmaspäeval kontrollisime matemaatikas teadmisi. Teisipäeval oli meil KiVa tund, kus jõudsime kuuenda reeglini, mis on ühtlasi ka viimane reegel. Kolmapäeval vastasime raamatut ja neljapäeval jätkasime veel. Meil on jäänud veel mõned harjutused töövihikust teha ja tuleval nädalal alustame kordamisega. Loodusõpetuses rühmitasime nööpe värvi, suuruse, materjali jne järgi. Veelkord tänan tublisid vanemaid ja lapsi, kellel olid nööbid kaasas ja ilmavaatlused tehtud!



 
Sel reedel ja laupäeval toimus ka rahvatantsulaager Mõedakal. Meie klassist osales seal neli tublit õpilast - Marthen, Andrus, Emili ja Lotte.



Juhin tähelepanu raamatute vastamisele. Raamatuid on võimalik vastata sel neljapäeval viienda tunni ajal, kuna mudilaskoori enam ei toimu! Vastamise juhised leiab eelnevast postitusest.

EELTEATED
1. juuni, reede - Savi talu külastus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.