reede, 11. mai 2018

32. nädal

Sellel nädalal õppisime matemaatikas arve 1-100 ja täiskümneid. Loendasime arve edasi ja tagasi, suuremaks ja väiksemaks. Liitsime ja lahutasime täiskümneid, tegime ristsõna ja rohkesti tekstülesandeid. Matemaatika töövihiku võib nüüd sahtlisse panna, sest selle nädalaga sai läbi õppeaasta viimane matemaatika epohh. Esmaspäeval kontrollime teadmisi, seega kindlasti kaasa joonlaud! Järgmisest nädalast algab selle õppeaasta viimane eesti keele epohh, mis kestab kolm nädalat ehk suvevaheajani.

Terve nädal on olnud nii head ilmad, et patt oleks olnud olla kogu aeg klassiruumis. Meiegi tegime mitmeid õuetunde. Iga laps leidis endale sobiva koha, kus tööd teha. Keegi ei nurisenud kordagi... kui siis ainult selle üle, et palav on. Peaaegu nagu suvi!



Tööõpetuses koome veel ka järgmine nädal, sest osadel lastel on töö vaja ära lõpetada. Kui vardad ja lõng on koju viidud, ole hea ja võta esmaspäeval töövahendid kindlasti kaasa.

Esmaspäeval toimub meie kooli kevadkontsert, mis algab kell 18:00. Meie klass esineb kontserdil luuletuse, ansambli ja mudilaskooriga. Selga panna pidulik riietus või koolivorm.

Teisipäeval läheme teatrisse. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.