pühapäev, 6. juuni 2021

Õppeaasta viimane nädal

Kätte on jõudmas õppeaasta viimane nädal enne suvevaheaega. Nädala esimeses pooles tegeleme veel eesti keelega, nädala teises pooles tagastame õpikud, koristame üheskoos klassi ära ja lõpetame õppeaasta kontserdiga. 

Oleme läbinud selleks aastaks kõik KiVa õppetunnid ja nüüd on aeg anda tagasisidet. KiVa õpilasküsitlusele vastame arvutiklassis kahes grupis. Esmaspäeval 6. tunni ajal vastavad poisid õpilasküsitlusele, teisipäeval 5. tunni ajal vastavad tüdrukud. Õpilasküsitlusele vastamine toimub igal kevadel. See on anonüümne veebipõhine õpilasküsitlus, kuhu on oodatud vastama kõik 1. – 9. klassi õpilased.

ESMASPÄEV
Eesti keeles õpime algriimi ja kirjutame ise ühe toreda algriimi. Muusikas valmistume reedeseks kontserdiks. Harjuta kodus klassilaulu "Suvekuningriik". Õpetaja Ene andis laulusõnad koju. 6. tunni ajal vastavad poisid KiVa õpilasküsitlusele.

TEISIPÄEV
Eesti keeles kirjutame kirja ja kordame, kuidas kirjutatakse ümbrikule andmeid. Mõtle juba kodus, kellele Sa sooviksid kirja kirjutada - kas on selleks sõber, klassikaaslane, ema või isa, õpetaja. Kindlasti läheb tarvis värvipliiatseid, joonistame ümbrikule margi. Loodusõpetuses räägime seentest ja bakteritest ning sellest, kuidas inimene neid kasutada saab. 5. tunni ajal vastavad tüdrukud KiVa õpilasküsitlusele.

KOLMAPÄEV
Kolmapäeval võta kooli kaasa eesti keele, matemaatika ja loodusõpetuse õpikud. Tagastame need üheskoos raamatukogusse. Vaata kodus oma õpik üle ja vajadusel kustuta soditud kohad ning paranda õpikuid. Inglise keele õpetajad ütlevad teile eraldi, millal saad õpiku tagastada. Kolmapäeval vaatame üle sahtlid ja kapid, viime kõik varanduse koolist koju. Võta kaasa sobilik kott selleks. Proovime teha sauadega rütmiharjutusi ja võtame eesti keeles õpitu kokku.

NELJAPÄEV
Neljapäeval läheme seiklusmängu "Koolipingist olümpiani" mängima. Selleks on tarvis nutitelefoni ja internetti. Moodustame rühmad ja liigume koos, seega kui Sul ei ole nutitelefonis internetti, ei ole sellest midagi. Saadan juhendi Stuudiumisse Sulle tutvumiseks. Lae hiljemalt kolmapäevaks alla Loquiz äpp. Ära sisse logi, seda teeme koolis üheskoos. Pärast seiklusmängu tuleme tagasi kooli ja üheskoos hakkame klassi koristama. Neljapäeval viid koju sisejalanõud. 

REEDE
Viimane koolipäev. Päev algab kell 8.30 sportmängudega, seega tule kooli spordiriietes. Kell 10.00 sööme ja seejärel riietuvad rahvatantsijad. Kell 11.00 algab kontsert ja esinemised, pärast kontserti koguneme klassi ja võtame aasta kokku ning saate tunnistused kätte. Ja siis algabki suur suvevaheaeg!

Reedene ajakava on järgmine:
8.30 - sportmängud;
10.00 - söömine (ja seejärel riietumine rahvatantsuriietesse);
11.00 - pidulik kontsert;
13.00 - päeva orienteeruv lõpp.

Kooli viimasel päeval on laste rõõmuks kohal jäätiseauto! Kooli poolt saab iga laps ühe jäätise. Kui aga soovid veel jäätist osta, siis võta kaasa natukene raha. Üks jäätisepall maksab 2 eurot. Jäätiseauto on kohal kella 13ni.

LAUPÄEV
Laupäeval toimub Rakvere Eragümnaasiumi Kunstifestival "Pargi joonistus", kuhu on igast klassist oodatud 3-5 õpilast joonistama. Ettevõtmine kestab orienteeruvalt kella 11-13.00 ja toimub meie oma kooli Roosi tn parklas. Festivali raames teevad õpilased asfaltjoonistusted. Palun anna mulle teada oma osalemisest!


Ilusat nädalat!
õp Nele

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.