reede, 31. mai 2019

Viimane pikk koolinädal

Järgmine nädal koolis:

  • 3. juuni, esmaspäev - liikumispäev. Koolimajas tunde ei toimu, kooliasju sel päeval pole vaja kaasa võtta. Saame kokku kell 10.00 Rakvere tammikus, Okaskrooni mälestusmärgi juures. Teeme jalgsimatka ja sööme tammikus. Päeva lõpetamine kell 12.00. Kes liiguvad autoga, siis selleks ajaks võib Palermo parklasse lastele järgi tulla.

Lisaks liikumispäevale toimub 3. juunil lastekaitsepäevale pühendatud Kreisi noortepäev. Üritus toimub Rahvaaias kella 11.00-15.00. Kavas on palju toredat. Soovitan lastel pärast liikumispäeva ka sellest osa võtta.


  • 5. juuni, kolmapäev - ootame Teid meie klassipeole! Klassipidu algab kell 18.00 saalis. Pärast klassipidu annab õpetaja Ene infot laulupeol osalejatele.
  • 7. juuni, reede - kell 9.00-12.00 kevadlaat saalis. Ootame lapsi ostma-müüma-vahetama isevalmistatud tooteid, mänguasju, käsitööesemeid ja muid põnevaid asju.
Teisipäev, kolmapäev ja neljapäev on tavalised koolipäevad. Teisipäeval ja neljapäeval ootan vastama neid lapsi, kellel on viimane raamat veel vastamata. Lugemispäevik kindlasti kaasa! Kolmapäeval kuuenda tunni ajal ootan reedest etteütlust järelevastama neid lapsi, kes puudusid. Neljapäeval kindlasti kaasa võtta eesti keele õpik, sest tagastame raamatukogusse õpikud. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.