laupäev, 4. mai 2019

Klassiõhtu 09.05

9. mail korraldame klassiõhtu. Klassiõhtu toimub kella 15.00-17.00. Ühise arutelu käigus moodustasime neli tiimi ja lapsed jagasid end tiimidesse ning igal tiimil on oma ülesanne:

  • Korraldajad - kaunistavad ja sätivad klassi valmis, võtavad kaasa väiksed kõlarid, teevad esinejate nimekirja kolmapäevaks koolis, pärast sätivad klassi korda. Korraldajad on ka klassiõhtu juhid, nemad teadvustavad esinejaid ja tegevusi. Tiimiliikmed: Miia, Vanessa, Magnus, Kim, Rainis, Mariliis.
  • Toitlustajad - nemad hoolitsevad selle eest, lauad oleksid kenasti kaetud snäkkidega, mida kõik lapsed toovad. Vajadusel täidavad morsikanne ja kausse. Klassiõhtule on vaja kaasa võtta ühekordsed taldrikud, salvrätikud, joogitopsid. Tiimiliikmed: Kristofer, Anna, Breanna, Emili, Lotte, Hanna.
  • Tegutsejad - nemad mõtlevad välja 2-3 aktiivset tegevust või ühismängu klassiõhtule ning viivad need ka läbi. Vajadusel võtavad mängude läbiviimiseks kaasa ka vajalikud tarvikud. Tiimiliikmed: Reimo, Marthen, Älis, Maria, Robin, Grete.
  • Puhastajad - nemad hoolitsevad klassi korra ja puhtuse eest. Klassiõhtu lõppedes koristavad ühiselt klassi ära. Tiimiliikmed: Rebeka, Jaanus, Urmas, Melani, Andrus, Alexandra.
Klassiõhtu teemaks on "Su nägu kõlab tuttavalt" ja ootame julgeid esinejaid parodeerima lugusid. Esineda võid nii üksi kui ka sõbraga! Inspiratsiooni saad saatest. Kui on soovi esineda, siis anna sellest teada korraldajatele ja õpetajale hiljemalt teisipäevaks. Järgmisel nädalal paneme paika koos esinejatega ajakava.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.