neljapäev, 8. märts 2018

24. nädal

Meie 24. nädal möödus kirjutamise tähe all. Oleme see nädal kirjutanud palju ärakirja, otsinud kirjutatud ärakirjast täishäälikuühendeid, teinud vigade parandust. Veel oleme õppinud ainsust ja mitmust. Mängisime lastega ka vahvat mängu - mida on klassis üks ja mida on mitu? Leidsime väga palju asju! Kolmapäeval vastasime raamatut "Jussikese seitse sõpra" ja oli näha, et enamustel oli see ilusti loetud. Panime ka raamatust joonistatud pildid laudadele näituseks ülesse ja tutvusime üksteise piltidega. Neljapäev ja reede on sellel nädalal meil ettelugemise päevad ja mul on hea meel, et klassi ees käiakse tõesti julgelt ja soravalt lugemas!

Sellel nädalal oli õpetaja Moonika haige ja tööõpetuse asemel tegime kirjatehnikat. Järgmisel tunnil on õpetaja olemas ja nädalavahetusel võiksid harjutada kudumist need lapsed, kellel kudumine veel nii käpas ei ole. Kolmapäeval oli meil matemaatika harjutustund ja tuletasime meelde üleminekuga liitmist ja lahutamist. Loodusõpetuses eelmine nädal alustasime suure vee teemaga ja jätkame ka see nädal.

Järgmine teisipäev läheme Rakvere Linnakodaniku muuseumi. Kellel on veel raha toomata, palun tuua see hiljemalt esmaspäevaks. Aitäh!

Tuletan meelde, et spordiringi ei toimu enne uut veerandit.

Vaheajani on jäänud veel üks nädal, viimased pingutused!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.