pühapäev, 4. märts 2018

22. ja 23. nädal

Meie 22. nädal algas kohe Palmse väljasõidu muljete jagamisega. Kordasime õpitut ja lastel oli väga hästi kõik meeles mida õppisime! Kolmapäeval otsustasime meisterdada kogu klassiga kaardi Katrele, kes oli koolist kaua haigestumise tõttu puudunud. Kirjutasime kaartidele sisse head soovid ja lootsime, et tänu meie headele soovidele saab ta ruttu terveks. Nii oligi, juba järgmisel teisipäeval oli Katre koolis ja tundis suurt rõõmu meie tehtud kaartide üle! Kolmapäeval toimus viienda tunni ajal ka veeohutuskoolitus. Kuulasime kõik väga suure huviga, vaatasime pilte ja rääkisime erinevatest olukordadest veekogude ääres. Neljapäeva põhitund oli pühendatud Eesti Vabariigile - arvutasime välja Eesti pikima jõe, suurima järve, suuremad linnad jne. Peale põhitundi suundusime kirikusse. Kontsert oli tõeliselt kaunis ja lapsed olid väga tublid esinejad! Reedel olid tundide asemel töötoad. Lapsed said käia kolmes erinevad töötoas ja olid isegi natukene nukrad, et rohkem ei saanud töötubades osaleda. Peale töötubasid toimus saalis ühislaulmine, pildistamine, 10. klassi näidendi vaatamine ja koogi söömine.

23. nädal algas meil üsna töiselt. Esmaspäeval võtsime kokku pika ja lühikese täishääliku, teisipäeval kirjutasime ärakirja sõbrast, kolmapäeval vastasime raamatut "Jussikese seitse sõpra", neljapäeval alustasime täishäälikuühendi õppimisega ja jätkame sellega ka järgmisel nädalal. Reedel oli meil KiVa kuues õppetund ja loodusõpetuses jõudsime vee teema juurde. Läheme vett ka lähemalt uurima ikka 13. märtsil kell 11.00 Rakvere Linnakodaniku muuseumi.

Iga päevaga tuleb kevad aina lähemale. Päike paistab kõrgemalt, päevad on pikemad ja lapsed tahavad rohkem õues olla. Vaheajani on veel kõigest 2 nädalat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.