reede, 9. veebruar 2018

20. nädal

See nädal möödus õppides kümnelisi, ühelisi ja arvutamist 20 piires. Kümnelised ja ühelised on juba arusaadavad, liitmine 20 piires on lihtsam kui lahutamine. Oleme tõeliselt palju tehteid teinud nii klassis kui kodus. Hommikuringis muudkui harjutame kodumaa luuletust ja laulu - ees ju ootamas tähtis esinemine kirikus! Neljapäeval toimus meil esimene õpiabi tund, kohal olid kõik kes pidid olema. Nädala viimane on päev oli täis mängu ja naeru. Mängisime täna ninjade mängu, mis tüdrukutele oli tuttav juba rütmika tunnist. Kõigile meeldis see mäng ja muudkui taheti veel ja veel mängida. Loodusõpetuses vaatasime üle senised ilmavaatlused ja rääkisime lindudest talvel. Et mitte kaotada looduseõpetuse järgmise nädala tundi, siis teeme kolmapäeval 5nda tunni ajal loodusõpetuse (tunniplaani järgi on siis klassijuhataja). Kolmapäeval loodusõpetuse asjad kaasa! Järgmise nädala reedel on meil projektipäev ja väljasõit. Leppisime lastega kokku, et teeme ilmavaatluse 16. veebruari kohta. Nii saame bussis juba arutada, milline ilm meie projektipäeval oli ja siis on kodus ainult liimimise töö.

Klassis on otsa saanud salvrätikud/majapidamispaber ja A4/A3 paber. Palun täiendame varusid :)

Lisaks palun üle vaadata laste sisejalanõud. Tundub, et osade laste tumeda tallaga sisejalanõud määrivad põrandat ja see ei tule mitte kergesti maha. Täna olime tublid ja puhastasime põrandaid tumedatest juttidest, aga et neid rohkem ei tekiks, siis vaadakem üle, et jalatsid oleks heleda tallaga. Aitäh!

Tuletan meelde, et veebruaris loeme raamatut "Jussikese seitse sõpra" ja raamatut vastame 28. veebruaril. Selleks joonista valmis loetud raamatust pilt A4 paberile.

Head nädalavahetust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.