reede, 2. veebruar 2018

19. nädal

See nädal möödus tormiliselt haiguste küüsis. Palju oli puudujaid, neljapäeval puudus lausa 10 last. Lapsed olid üsna rahutud nädala lõpu poole. Loodan, et kõik tõbised saavad varsti terveks ja et kõik puhkavad nädalavahetusel mõnusalt.

Nädalat alustasime punkti, sirgjoone, kõverjoone ja sirglõigu õppimisega. Teisipäev ja kolmapäev jätkas sama teemat õpetaja Merike. Lapsed õppisid ka kasutama joonlauda ja väga sirgeid jooni tegema. Neljapäeval olin taas mina koolis ja siis võtsime uue teema juurde - kümnelised ja ühelised. Lükkasime klassi keskele lauad kokku, kogunesime kõik suure laua ümber ja hakkasime loendama makarone! Nii kui saime kümme ühelist kokku, pistsime makaronid väikesesse kotti ja saime kümnelise! Loendasime ja arvutasime peaaegu terve tunni, lastele pakkus see makaronide loendamine nalja ja tunni lõpus nii mõnigi tahtis ühte makaroni endale saada. Reedel jätkasime kümneliste, üheliste ja makaronidega. Ja jätkame veel ka esmaspäeval. Seekord jäi matemaatikas esmaspäevaks kodus ka õppida.

Loodusõpetuses vaatasime üle oma tehtud ilmavaatlused ja tutvusime loomadega talvel. Järgmise nädala loodusõpetuse tunniks jäi teha uus ilmavaatlus ja lõigata välja lisalehtedelt teemad "Loomad talvel" ja "Linnud talvel". Lapsed olid tunnis väga aktiivsed kaasa rääkima ja meie tund möödus välgukiirusel. Tunni lõpus rääkisime, keda oleme päriselt ka näinud ja millised nad välja näevad. Elevust jagus palju.

Järgmisest nädalast hakkab neljapäeviti olema 6. tund õpiabi tund. Seal tunnis õpime veelkord põhitunnis õpitut. Teavitan, keda ootan neljapäeviti enda juurde. Ka pikalt puudujad on oodatud!

Veebruar tuleb üsna kiire kuu, kus meid on ees ootamas palju tegemisi. Tulevastest tegemistest lisan peatselt infot.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.