pühapäev, 14. jaanuar 2018

16. nädal

Esimene nädal peale vaheaega algas rahulikult. Kõik lapsed said rääkida oma vaheajast ja tore oli kuulda, et vaheajal reisiti ja tehti põnevaid tegevusi! Tutvusime uue eesti keele õpiku, töövihiku ja kirjatehnika töövihikuga, samuti tutvusime ka uue loodusõpetuse tööraamatuga. Kohe esimesel nädalal hakkasime ka harjutama kirjatähtede kirjutamist, mis lastele väga meeldis. Õppisime juba ka kaks eesti keele reeglit ära - lause algab suure tähega ja lõpeb punktiga. Neid kahte reeglit harjutame nüüd iga päev! Kirjatehnika töövihik kodus käima ei hakka, kuid osade lastega saadan selle veel koju, et paber/kile saaks ümber pandud. Kõikidele uutele õpikutele ja vihikutele palun paber või kile ümber panna. Ootan tuleva nädala jooksul tagasi ka allkirjastatud tunnistusi!

Tuletan meelde veel ka olulist infot: esmaspäeval on poistel kehaline kasvatus õues, soojalt riidesse! Teisipäeviti ja kolmapäeviti toimuvad nii poistel kui tüdrukutel kehalised kasvatused saalis, kindlasti palun kaasa panna spordijalanõud (ilma on põrand libe ja võib pinnu saada). Samuti palun kontrollida üle kas vahetusjalanõud on olemas.

Õppimised leiate blogi paremal serval. Kes käivad mobiilidega blogi lugemas, siis blogi lõpus (alla kerides) leiate sellise kirja "Kuva veebiversioon". Lugege ka mobiilis veebiversioonina blogi, sest siis on nähtavad ka õppimised.

Eesti keele epohh kestab 26nda jaanuarini. Tunniplaani leiate samuti blogi paremast servast.

Ja veel: edastan veelkord toitlustamise info. Leiate selle järgnevalt lingilt: http://www.reg.ee/index.php/toitlustamine

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.