neljapäev, 27. mai 2021

Klassiõhtu

Meie tänane klassiõhtu möödus kiirelt, aktiivselt ja väga jutukalt. Vaikusest võis unistada. Ilmselt jättis distantsõpe oma jälje ja tegelikkuses tunti suurt rõõmu koosolemisest, elevust ja juttu jagus vist tänavani! 

Ühiselt sättisime lauad paika, jätsime ruumi liikumiseks ja tantsimiseks ning mängisime erinevaid mänge. Seekord polnud mängud aga sugugi niisama lihtsad, vaid pidime natukese teadma tuntud inimesi, oskama enda klassikaaslasi iseloomustada ja kooliga seotud sõnavara tundma.

Tänan tublisid vanemaid - meie lauake oli kaetud tõesti ainult kõige hea ja paremaga! Laualt võis leida erinevaid juurvilja- kui ka puuviljavaagnaid. Saime proovida uusi maitseid - kikerherneid (ja need kadusid ikka väga ruttu laualt) ja magusaid rummipalle (nende kadumiskiirus ei jäänud kikerhernestele sugugi alla). Laualt kadus peaaegu kõik, mis sinna toodi. Lisaks sellele nägi laud tõeliselt ilus värviline välja!

Enne tordisöömist ja koristamist istusime ringis ja tegime mõttetööd. Vaatasime üheskoos aastale tagasi, leidsime üles aasta tipphetked ja meeldejäävamad sündmused. Mõtisklesime ka raskuste üle ja avaldasime mõtteid, mida võiks tuua meile 5. klass.

Lapsed, teiega on tore! Olete aktiivsed, humoorikad ja rõõmsameelsed. Jätkame samas vaimus! Nüüd aga valmistu homseks projektipäevaks!

õp Nele




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.