teisipäev, 11. september 2018

Oleme nüüdseks päris kenasti rütmi sisse saanud ja ka huviringide ajad on selgunud.

Kunstiring hakkab olema esmaspäev ja teisipäev kell 13.30-15.00, mis tähendab seda, et see kattub rahvatantsuga. Need lapsed, kes hakkasid käima juba rahvatantsus, jäävad rahvatantsu. Meisterdamisring kattub neljapäeval ansamblitega. Keda õpetaja Ene on kutsunud ansamblisse, sel tuleb minna siiski ansamblisse.

Väärtuskasvatuse/inimeseõpetuse töövihikud on ja jäävad kooli, et lastel ei oleks tarvis neid iga kolmapäev kooli tuua ja koju viia. Nii on ka kindel, et keegi töövihikut maha ei unusta.

Neljapäevane harjutustund hakkab olema kirjatehnika tund. Ka kirjatehnika töövihik jääb kooli, kuid puudumiste korral saadan töövihiku koju ja tuleb puudutud osa kodus järgi teha. Saatsin täna lastega kirjatehnika töövihiku koju. Palun pange kile või paber töövihikule neljapäevaks ümber.

Tuletan meelde, et kui õpilane puudub koolist, peab sellest lapsevanem õpetajat teatama (soovitatavalt e-maili või smsi teel). Sellisel juhul tuleb ka kodus kindlasti järgi õppida! Palun esitada puudumistõendid õigeaegselt. Puudumiseks peab olema mõjuv põhjus.

Kehaline kasvatus toimub õues. Palun pange lastele ilmastikule vastavad riided selga. Kerge vihm ei sega tundi!

17. september (järgmine esmaspäev) plaanime minna loodusõpetuses õue. Palun panna selga ilmastikule vastavad riided. Läheme välja ka kerge vihmaga.

Reedeti hakkame kirjutama etteütlusi. Teksti annan ette. Esialgu kirjutame etteütlusi trükitähtedes veel (kellel kirjatähed selged, võib ka kirjatähtedes kirjutada). Esimene etteütlus on sellel reedel (14.09):

Etteütlus

Mari ja Jaan lähevad maasikale. Maril on sinine kann ja Jaanil pruun kruus. Nad näevad kraavi. Selle pervel punavad maasikad. Lapsed jooksevad neid korjama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.