reede, 1. juuni 2018

35. nädal

Viimane pikk koolinädal algas raamatu meisterdamisega. Iga laps sai kujundada endast raamatu ja kirjutada sinna, mis talle meeldib, mis on tema lemmiksöök, kes on tema sõbrad, milles ta on hea. Klassis oli tõeline vaikus, kõik tegid suure hoolega tööd! Teisipäeval ja neljapäeval kordasime veel üle eesti keele reegleid. Kolmapäeval oli meil viimane KiVa tund, kus allkirjastame kõik oma KiVa lepingud. Alustasime ka juba koristustöödega - sahtlid on tühjaks tehtud, kapid on koristatud.

Täna hommikut alustasime tagasivaatega esimesele õppeaastale. Lapsed said analüüsida, kuidas neil on esimene õppeaasta möödunud ja täita ankeeti. Edasi suundusime väljasõidule Savi tallu.



 












Savi talus kohtusime kitsedega, lammastega, kanadega, kassidega ja ka ühe väikse armsa kassipojaga. Saime süüa lõkkel tehtud suppi ja küpsetatud leiba. Meisterdasime nahast võtmehoidjad ja mängisime mänge. Ilm oli päikseline ja soe. Tundus, et kõik jäid väljasõiduga rahule.

Suured tänud Breanna emale, Andruse emale, Reimo emale, Rebeka isale, Hanna emale, Älis'i emale ja Miia emale. Nii tore, et leidsite aega meiega kaasa tulla!

Meil on jäänud veel kaks päeva koolis käia ja siis algabki suvevaheaeg!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.