pühapäev, 18. veebruar 2018

21. nädal

See nädal oli nii laste kui minu jaoks meeletult tegus nädal. Matemaatikas tegelesime üleminekuga liitmise ja lahutamisega. Nii nagu ikka tuli liitmine lihtsamalt kui lahutamine. Üksjagu keeruline see arvutamine üleminekuga on, aga harjutamine teeb meistriks!

Teisipäeval toimus lastevanemate koosolek, kus Lena rääkis ajust ning sellest, kuidas paremini toetada oma lapse õppetööd. Meie klassi lastevanemate osavõtt oli üsna tagasihoidlik. Siinkohal tahan tänada vanemaid, kes koosolekul osalesid ja ka neid, kes teavitasid mind mittetulekust. Pärast loengut olime oma klassis ja rääkisime muredest, rõõmudest. Päev oli tõeliselt pikk ja koju saime alles päris õhtul. Tänan teid veelkord aja eest!

Teisipäeval tähistasime koolis ka vastlapäeva, kolmapäeval sõbrapäeva. Ülevaade on olemas eelmises postituses. Kolmapäeval toimus meil ka suur peaproov kirikus esinemiseks.

Reedel, oli meil siis väljasõit Palmsesse. Hommikul enne sõitu leppisime osades asjades lastega kokku ja enamus pidasid kokkulepetest kinni. Kõigepealt meid ootas ees loeng Eestimaa metsloomadest. Tutvusime karu, hundi, metskitse, metssea, jänese, rebase, põdra ja ilvesega. Kuulasime nende loomade hääli, vaatlesime karusnahku ja topiseid. Täitsime ka töölehte, vaatasime videosid. Kõik see võttis omajagu aega ja lõpuks oli näha, et mõnigi laps väsis istumisest ja kuulamisest ära. Meie seas oli tublisi vastajaid ja nuputajaid! Pärast loomadega tutvumist läksime metsa jälgi otsima ja leidsime kokku kaheksad jäljed. Päev oli meeleolukas, pikk ja lõpuks väsisime kõik, tagasisõit oli rahulik ja vaikne.









 
 
Järgmisest nädalast:
Neljapäeval toimuvad 3 esimest tundi ja söömine, pärast mida suundume Rakvere Kolmainu kirikusse kell 12.00, kus toimub kontsert. Pikapäevarühma ei toimu, kirikust minnakse otse koju.
 
Reedel tunde ei ole, algklasside majas toimuvad  1.-2. tunni ajal töötoad. Kolmanda tunni ajal kogunevad kõik klassid suure maja saali, kus laulame koos ja vaatame 10nda klassi esinemist ning teeme ühispildi. Pärast seda 4. tunni ajal on tordi söömine ja kojuminek. Pikapäevarühma reedel ei toimu.
 
Esmaspäevast algab meil  eesti keele epohh. Palun esmaspäev ja neljapäev kaasa võtta kooli matemaatika tööraamat.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.