esmaspäev, 11. september 2017

Teine nädal algas kinoskäiguga

Nädala esimene päev möödus meil linnulennul! Täna toimus meil eesti keele ja loodusõpetuse tund. Eesti keeles õppisime m-tähte ja alustasime lugemise ja kirjutamise harjutustega. Esimesed pikemad laused sai kirjutatud joonistusvihikusse. Loodusõpetuses rääkisime aastaaegadest, kirjeldasime neid ja arutasime, mis aastaajal kellegil sünnipäev on. Teiste tundide arvelt käisime Rakvere Teatrikinos Pärdi muusikapäeva raames kolme multifilmi vaatamas. Tundus, et lastele meeldisid multifilmid väga. Kuuenda tunni ajal käis õpetaja Marju noorkotkaste ja kodutütarde ringi tutvustamas, kellel tekkis suurem huvi, pange ennast ringi kirja ning andke ka mulle teada!

Juhin tähelepanu homsele päevale, homme on meil viis tundi (nelja tunni asemel) - lisandus klassijuhatajatund, mis saab olema meie harjutustunniks.

Homseks jäi kodus õppida eesti keeles, töövihik lk 11. Õppimine on kirjutatud ka päevikusse. Kontrollin homme kodutöid. Osadel lastel oli tunniplaan kirjutamata, palun päevik täita (lapsel on segane koduseid töid märkida)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.